| hepsi grubunun internetle arası nasıl | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
çHoKo_py£n$e$ Admin
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : yaseminin kalbinden Kayıt tarihi : 07/11/08
| Konu: hepsi grubunun internetle arası nasıl Salı Ara. 09, 2008 11:13 am | |
| Yasemin:Ben internetle baya haşır neşir oluyorum Gezerim, severim yani interneti Eren: Genelde teknolojinin çok dışında bir insanım... evde bilgisayarım yok zaten. Kardeşim kullanır sadece. Ama mesela bir tane e-mail adresi alıp, aylarca bakmadığım oluyor. Kendi kendine gidiyor öyle. Sonra bir tane daha adres alıyorum. Şimdi kullandığımı da daha yeni aldım.Millete veriyorum e-mail adresimi bir şeyler yolluyorlardır belki ama ben bakmıyorum... Gülçin: Ben interneti seviyorum, özellikle eve geldiğim zaman çok yorgun olduğum için fiziksel bir şeyler yapamıyorum... oturup internette geziniyorum Cemre: Ben pek teknoloji özürlü değilim... Takip ediyorum. Teknolojik aletleri de merak edip kurcalarım. Bazen de bozabiliyorum tabi; ama yine de kurcalamaktan geri duramıyorum. İnternetle de ilgiliyimdir. Ama öyle hadi bugün neler olmuş, ne mail gelmiş falan türünde özel bir çabam yok.Arada bir eserse ilgileniyorum ve zaman ayırıyorum yani. Hepsi: zaten hiçbirimizin evindede camera yok bakın ben ne buldum e-mail diyolar bnce msnleri varr :D nasıl ama olmasa nasıl olucak e-mailleri demi :D yaşasın hepsinin msn adresi var ya aslında babamın arkadaşı var işyerinde onun kocası hepsiyi çok yakından tanıyor az uzaktan akrabağlık var ama tanıyor yani msn adresini alabilir alırsa size vericemden şüpheniz olmasın ama cameraları yokmuş yha öle yazıo | |
|
| |
ERENISTRAtÖR Admin
Mesaj Sayısı : 218 Yaş : 29 Nerden : aLmanya Kayıt tarihi : 08/11/08
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl Salı Ara. 09, 2008 4:35 pm | |
| ayhhhhhhhhhhhhhhhh süPPer canim ayyhhh seni cokh sefiommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm paylasim icin tsk ayhh heycanlandim simdi yahhhhhhhhhhh gecede yatamam benhhh | |
|
| |
çHoKo_py£n$e$ Admin
Mesaj Sayısı : 219 Yaş : 30 Nerden : yaseminin kalbinden Kayıt tarihi : 07/11/08
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl Salı Ara. 09, 2008 10:33 pm | |
| | |
|
| |
çHoKo_py£n$e$ Admin
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl Çarş. Ara. 10, 2008 1:20 pm | |
| | |
|
| |
ERENISTRAtÖR Admin
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl Çarş. Ara. 10, 2008 4:34 pm | |
| ins dogrudur jnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok tsk edeRimmmmmmmm ama nie msni adresinde boyy vaR???????? | |
|
| |
çHoKo_py£n$e$ Admin
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl Çarş. Ara. 10, 2008 11:49 pm | |
| ya onlar ingilizce yazmışlar hani onların en çok sevdiği şarkı olmaz oğlanya ilk çıkardıkları şarkı çünkü o yüzden no_hepsy_boy bunun türkçeside olmaz_hepsy_oğaln ondan | |
|
| |
ERENISTRAtÖR Admin
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl Perş. Ara. 11, 2008 5:45 pm | |
| Hm SEN HEPSIYILE yazistinmi ??? bende yok almamislar galibaaa | |
|
| |
çHoKo_py£n$e$ Admin
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl Perş. Ara. 11, 2008 9:07 pm | |
| bn konuştum bi kere senide söledim kabul edicekmiş zaten hayran olaarak bi bişz varmışız :D bak konuştuklarımız yazıyorum ben slm yoşhy selam sen kimsin ben ya senin msnni zeynep ablanın kocasından aldım senin uzaktan akrabanmış [ he bu arada bu konuşan yoşhydi ] yoşhy hım tamam tanıdım seni göstermişti resmini bana ben ayy saolsun ya yoşhy ben benima rkim var zehra diye eren hastası onuda kabul edermisiniz zeroo74 mü öle bişe zero çıkarsa kabul edin yoşhy tama canım ederiz ama şu an benim işim var sonra konuşuruz by öpüyoruz seni ben by bende sizi öpüyorum dediler vede çıktılar çok güseldi | |
|
| |
ERENISTRAtÖR Admin
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl Cuma Ara. 12, 2008 1:56 pm | |
| benim msnim zeroo40 74 deqiL bende qiRmediLeR............................... | |
|
| |
çHoKo_py£n$e$ Admin
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl C.tesi Ara. 13, 2008 12:42 pm | |
| girerler yha dedim zeroyla ilgili bi msn gelirse kabul edin dedim | |
|
| |
ERENISTRAtÖR Admin
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl C.tesi Ara. 13, 2008 5:06 pm | |
| onlar beni eklemis ben de onlari kabul ettimmmmmmmmmmm | |
|
| |
çHoKo_py£n$e$ Admin
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl C.tesi Ara. 13, 2008 11:21 pm | |
| oke cicim :Dkonuşrsunuz işte | |
|
| |
sheker_shey
| |
| |
ERENISTRAtÖR Admin
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl Paz Ara. 14, 2008 4:22 pm | |
| keske öyle olsa ama nerdeee üye bulmaya calisiorum lütven sizde yardim edinnnnnn | |
|
| |
çHoKo_py£n$e$ Admin
| Konu: Geri: hepsi grubunun internetle arası nasıl Paz Ara. 14, 2008 5:55 pm | |
| ben buldum bi tane oldu işte nicoLé.pcd | |
|
| |
| hepsi grubunun internetle arası nasıl | |
|